Gizlilik Politikası

Özet İçerik

Kapsam ve Rıza

Bu Gizlilik Bildirimi, kişisel verilerinizin tarafımızca toplanması, kullanımı, paylaşımı, muhafaza edilmesi ve korunması konularını ve bunlar ile ilgili haklarınızı açıklamaktadır. Bu Gizlilik Bildirimi mobil cihazlar da dahil olmak üzere, erişim veya kullanım yönteminize bakılmaksızın, internet sitemiz de dahil olmak üzere, bu Gizlilik Bildirimi'ne atıfta bulunulan her tür uygulama ve hizmet sunumuna (birlikte, "Hizmetler") uygulanacaktır. Hizmetlerimiz'i kullanarak ve/veya hesap oluşturarak bu Gizlilik Bildirimi ve Kullanıcı Sözleşmemiz'i kabul etmekte ve bu Gizlilik Bildirimi'nde açıklandığı üzere, kişisel verilerinizi toplamamıza, kullanmamıza, gerektiğinde üçüncü kişilerle paylaşmamıza, muhafaza etmemize ve korumamıza rıza göstermektesiniz. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

Gizlilik Standartları ve Uluslararası Veri Aktarımı

Kişisel verilerinizin yalnızca bu Gizlilik Bildirimi'nde belirtilen amaçlar kapsamında işlenmesini sağlamak için uygun her türlü güvenlik tedbirini almış bulunmaktayız. Bu güvenlik tedbirleri örneğin, kişisel verilerinizin yeterli düzeyde veri koruması sağlamayabilecek ülkelere aktarımı gibi konularda alınan önlemleri de kapsamaktadır. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.

Kişisel Verilerin Toplanması

Hizmetlerimiz'i kullandığınızda, kullanıcı hesabı oluşturduğunuzda, kullanıcı hesabı oluşturmak için ilgili formda bilgi verdiğinizde, hesap bilgilerinizi güncellediğinizde veya bilgi eklediğinizde, kullanıcılar arası görüşmeler, sohbetler yaptığınızda veya uyuşmazlık çözümüne katıldığınızda veya Hizmetlerimiz ile ilgili olarak bizimle başka bir şekilde iletişime geçtiğinizde, kişisel verilerinizi topluyor, işliyor ve muhafaza ediyoruz. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.

Kişisel Verilerin Kullanımı ve Muhafazası

Topladığımız kişisel verileri, Hizmetlerimiz'i sunmak ve geliştirmek, sitemizde kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak (özellikle beğenebileceğiniz hizmetler ve ürünleri önererek), hesabınız veya Hizmetlerimiz ile ilgili olarak sizinle iletişime geçmek, size kişiselleştirilmiş reklam ve pazarlama hizmetleri sunmak veya varsa hileli veya yasadışı faaliyetleri tespit etmek, bunları engellemek ve bu tür konuları soruşturmak için kullanmaktayız. Kişisel verilerinizi, ilgili mevzuatın öngördüğü veya faaliyetlerimiz ile ilgili veya faaliyetlerimiz için gerekli oldukları süre boyunca muhafaza etmekteyiz. Buna ek olarak, kapatılmış hesaplardaki kişisel verileri de yürürlükteki mevzuata uymak, dolandırıcılığı engellemek, borçlu olunan ücretleri tahsil etmek, uyuşmazlıkları çözmek, soruşturmalara yardımcı olmak, Kullanıcı Sözleşmemiz'i uygulamak ve yürürlükteki mevzuatın müsaade ettiği veya gerekli kıldığı diğer işlemlerde bulunmak için saklayabiliriz. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.

Seçenekleriniz

Sizinle iletişime geçmek için kişisel verilerinizi nasıl kullandığımız ile ilgili seçimde bulunabilirsiniz. Bu anlamda Bana Özel sayfanızda elektronik posta veya sms gönderimi ile ilgili seçenekleriniz bulunmaktadır. Ayrıca gönderilen ticari elektronik ileti üzerinden ticari ileti almayı engelleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.

Erişim

Topladığımız kişisel verilerin doğru ve güncel olmasını sağlamak, bunlara erişebilmenizi ve bunları düzeltebilmenizi temin etmek için önlemler alıyoruz. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.

Kişisel Verilerin Paylaşılması

Kişisel verilerinizi, diğer eBay Inc. şirketler grubu üyeleri veya üçüncü kişi ve firmalar ile paylaşabiliriz. Bu kişisel verilerin paylaşımı, Hizmetlerimiz'i sunmamız ve Hizmetlerimiz'e erişiminizi sağlamamız, yasal yükümlülüklerimize uymamız,  Kullanıcı Sözleşmemiz'i uygulamaya koymamız, Sıfır Risk Sistemi gereğince kullanıcılar arasında ürün ve/veya hizmet alışverişinin tamamlanmasını sağlamamız, pazarlama ve reklam faaliyetlerimizi sağlamamız, Hizmetlerimiz ile ilgili hileli veya yasadışı faaliyetleri engellememiz, bunları tespit ederek en az seviyeye indirmemiz ve bunları gereği gibi soruşturabilmemiz için gerekli olabilmektedir. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.

Güvenlik

Kişisel Verilerinizin kaybedilmesi, kötü niyetli olarak kullanılması, kişisel verilerinize yetkisiz erişim, kişisel verilerinizin yetkisiz paylaşımı veya değiştirilmesi gibi riskleri azaltmak için uygun teknik ve idari güvenlik tedbirleri almak suretiyle kişisel verilerinizi korumaktayız. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.

Önemli Bilgi

Bu bölüm, Hizmetlerimiz'i kullanmanız ile ilgili birtakım ek önemli bilgilere yer vermektedir. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.

Haklarınız / Sorular ve Şikayetler

Bu bölüm, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca haklarınızı açıklamaktadır. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız. Bu Gizlilik Bildirimi ile ilgili herhangi bir sorunuz veya şikayetiniz olması veya bu Gizlilik Bildirimi ya da yürürlükteki mevzuat uyarınca haklarınızı kullanmak istemeniz durumunda, bize yazılı olarak ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.

Kapsam ve Rıza

Bu Gizlilik Bildirimi, kişisel verilerinizin toplanması, kullanımı, paylaşımı, muhafaza edilmesi, korunması gibi kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili konuları ve bu kapsamda ilgili haklarınızı açıklamaktadır. Mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirdikleriniz dahil erişim ve kullanım yönteminiz ne olursa olsun; bu Gizlilik Bildirimi, yayınlandığı ve kendisine atıfta bulunulan sellermount'a ait www.gittigidiyor.com internet sitesi ("Site") ve bağlantılı diğer internet siteleri, her türlü uygulama, ürün ve hizmet (birlikte, "Hizmetler") için geçerlidir. Site'deki Hizmetlerimiz'in kullanımı veya Site üzerinde hesap oluşturulması, kabul ettiğiniz bu Gizlilik Bildirimi Çerez Bildirimi ve Kullanıcı Sözleşmemiz'e tabidir. Sitemiz'i, Hizmetlerimiz'i kullanmaya devam ederek veya hesap oluşturarak Gizlilik Bildirimi, Çerez Bildirimi ve Kullanıcı Sözleşmemiz'i kabul etmeniz; bu Gizlilik Bildirimi'nde sizlere verdiğimiz bilgilendirmeye dayanarak kişisel verilerinizi Hizmet sunabilmemiz için gerektiği ölçüde ve açıklandığı şekilde toplamamıza, kullanmamıza, paylaşmamıza, muhafaza etmemize ve korumamıza özgür iradenizle ve açık şekilde verdiğiniz rızanızı göstermektedir. Sizden istenen bilgilerinize Hizmet sunmak üzere ihtiyaç duyulduğu için; söz konusu bilgileri bizimle paylaşmamanız halinde, Hizmetlerimiz'in tümünü tamamen ve eksiksiz şekilde sunmamız mümkün olmayabilir.  Bir eBay Inc. iştiraki olan, My Office İş Mrkz., Çiğdem Sk., No: 1/14, 34746 Barbaros Mh., Ataşehir, İstanbul adresinde faaliyet gösteren sellermount Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Hizmetler'in sunulması kapsamında veri sorumlusu olduğu hallerde kişisel verilerinizi işleme amaç ve vasıtalarını belirlerken, global gizlilik standartlarıile kişisel verilerin korunmasına ilişkin yürürlükte bulunan yasal düzenlemelere uymaktadır.

Kişisel veriler

"Kişisel veriler", kimliği belirli ya da elimizde bulunan veya erişimimizin bulunduğu verilerden kimliği belirlenebilecek bir gerçek kişiye ait olan bilgiler anlamına gelmektedir. Kişisel veriler, toplulaştırılmış olan veriler ile anonim hale getirilmiş olan verileri, gerçek kişilere ait olmayan veya belirli veya belirlenebilir gerçek kişilere ait olmayan istatistiki veriler gibi bilgileri içermemektedir.

Bu Gizlilik Bildirimi'ndeki Değişiklikler

Bu Gizlilik Bildirimi'nde her zaman değişiklik yapılabilir. Sitemiz'de yayımlanması ile birlikte derhal geçerlilik kazanacak olan önemli değişikler hakkında ayrıca Duyuru Panosu aracılığıyla ve/veya e-posta ile duyuracağız. Bu değişiklikleri kabul etmemeniz halinde, [Bana Özel >Bilgilerim/Ayarlarım] ulaşarak üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.

Güvenilir bahis siteleri